02/27/12 19:08
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА слага край на зимната си подготовка срещу "Бдин" (Видин)

ЦСКА ще направи своята генерална репетиция за старта на шампионата с контрола, която ще се играе днес в Правец. Съперник на „червените“ ще бъде тимът на „Бдин“ (Видин), който се намира на трето място във временното класиране на Западната „Б“ група. Срещата започва в 14,30 часа. По всяка вероятност дебют за „червените“ в този двубой ще направи новото попълнение Антонио Томас. Испанецът пристигна миналата седмица и подписа договор с ЦСКА. Има вероятност до контролата да се появят още футболисти, които ще подсилят „армейците“ за новото първенство. Все още не е ясно доколко Димитър Пенев ще започне мача с „Бдин“ (Видин) със състав, който ще използва при гостуването на „Черноморец“ (Бургас) в неделя в първия двубой на двата тима от пролетния полусезон в родната „А“ футболна група.
От вчера пък клубното ръководство на „Черноморец“ (Бургас) пусна билетите за срещата с ЦСКА. Ценните хартийки са на изключително атрактивни цени, имайки предвид ранга на съперника. Нормалният билет струва 3 лева, а преференции ще ползват деца до 18 години и пенсионери, които ще влизат само срещу 1 лев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване