02/28/12 19:25
(http://www.klassa.bg/)

ДПС съобщи за ново полицейско насилие в Павел баня

ДПС научи за нов случай на полицейско насилие и ще потърси обяснение от министър Цветан Цветанов и от главния прокурор Борис Велчев. Това съобщи вчера зам.-председателят на партията Лютви Местан след заседанието на нейното оперативно ръководство.
На 20 февруари активистът на ДПС Нурай Мюмюн от Павел баня е извикан в районното полицейско управление, където е пребит от двама цивилни и един униформен полицай с обикновени и електрошокови палки, става ясно от жалбата на пострадалия, прочетена от Местан. Той прочете медицинското удостоверение, където е посочено, че "описаните и установени травматични увреждания добре отговарят да са от действието на твърди, тъпи предмети и предмети с цилиндрична форма и могат да бъдат получени по начин и време, както се съобщава в предварителните сведения".
ДПС ще изпрати в сряда питане до премиера с въпроси за раздадените бонуси в министерства и ведомства. По думите на Местан проблемът и големият въпрос е дали е справедливо по време на криза едно правителство да раздава бонуси на привилегирована класа от партийни функционери.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване