03/01/12 18:58
(http://www.klassa.bg/)

12 български фирми се представят на изложение за вина и напитки

12 български фирми ще участват в Международното изложение за вина и напитки ProWein 2012 в германския град Дюселдорф, съобщиха от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Изложението е едно от най-големите в света и през 2011 г. в него са участвали 3600 изложители от 50 държави. Посетителите и гостите на ProWein 2012 ще могат да се запознаят с българските производители на националния ни щанд от 137 кв.м, разположен в зала 3 на изложбения център MesseDuesseldorf. Там ще се представят продуктите на „Винзавод“ АД – Асеновград, „Ковекс – 2“ ЕООД – Панагюрище , „Телиш“ АД – София, „Лайт Касъл“ ЕООД – Ивайловград , „Бургозоне“ ЕООД - Оряхово, София , „Винпром Ямбол“ ЕАД, Винарска къща „Логодаж“ ООД – Логодаж, „Катражина Естейт“ ЕООД – Свиленград, „Винпром Свищов“ АД, „Панда Инвест“ ООД – Ямбол, „Винекс Славянци“.
Изложението ProWein 2012 е включено в програмата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) за 2011-2012 г., за организиране на участия в международни специализирани изложби на българските малки и средни предприятия.
Българското участие се финансира в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е бенефициент.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване