03/01/12 11:33
(http://radiomilena.com/)

Установени извършители на кражби

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение на две кражби на велосипеди от частни домове в града, осъществени на 22.02.т.г. и 24.02.т.г., е установен извършителя на деянията – това е криминално проявения А.П., 50 годишен от Поморие. Работата по случаите продължава.

На 09.01.т.г. в Районно управление «Полиция» – Поморие е получено съобщение от 65 годишен мъж от с. Бата, общ. Поморие, за това че преди около два месеца дал циркуляр с комбиниран абрехт на своя съсед М.Х., 29 годишен за да си нареже дървата. След време мъжът си поискал машината, но М.Х. му отговорил, че е открадната. В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие е установено, че М.Х. е продал машината на изкупвателен пункт в Каблешково. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване