03/03/12 13:04
(http://radiomilena.com/)

„Атака“ представи „Плана Сидеров“

Минимална заплата 1 000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. Незабавно разваляне на концесиите за златодобив и връщане на печалбата от 3 млрд. евро годишно в българските ръце; незабавно разваляне на договорите с елразпределителите ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН и връщане на печалбата от 1 млрд. евро годишно на българския народ. Това са само част от точките, заложени в плана за „новия път на България“ „Сидеров“, чийто съкратен вариант бе раздаден на всички, дошли на Националния протест на „Атака“.
От партията на Волен Сидеров настояват за нов регламент и състав на митниците и връщане на 2 млрд. евро годишно от контрабанда в полза на цялата нация.
„Атака“ се обявява за строеж на два нови блока в АЕЦ „Козлодуй“, както и за построяване на нова атомна електроцентрала.
„Държавна банка само за бързо и евтино кредитиране на малък и среден бизнес; създаване на кооперативна банка с начално финансиране от държавата, специално за селското стопанство; ликвидиране на безработицата за 6 месеца със специална държавна програма за заетост чрез държавни проекти и поръчки; създаване с държавно финансиране на високо технологичен парк и държавен център за реализация на български изобретения и патенти; генерално пренасочване на българската икономика към Китай, Индия, Бразилия, Япония и Русия, което дава стратегическа опора на целия план“, са останалите точки в „Плана Сидеров“.
Според „Атака“ тези промени са възможни и са жизнено нужни на България.
Целият план от 100 страници ще бъде изпратен на всички общински организации на партията за обсъждане до края на март тази година.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване