03/04/12 19:19
(http://www.klassa.bg/)

"Лошият" Цветанов ще санкционира чиновници

В случая имате възможността с добрия Дянков да се справите до петък, в понеделник ще е лошият Цветанов. Това е заявил премиерът Бойко Борисов на последното заседание на МС, стенограмата от което бе публикувана в събота.
От нея става ясно, че Цветанов е натоварен от премиера с отговорността да проследи кои висши чиновници не са си върнали бонусите и да предяви имената им за съответните административни мерки в НС.
Премиерът Борисов се е възползвал от правото си по Закона за достъп до обществена информация да препрати искането на ДПС до компетентните министри и ведомства, от които той ще очаква в 14-дневен срок да му се съобщи кой колко бонуси е дал. Това съобщи пред БНР вчера зам.-председателят на ДПС Лютви Местан.
Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, областните управители на Перник, Велико Търново, Видин и зам. областният управител на Кърджали вече обявиха, че са върнали своите бонуси. Обобщена официална информация обаче не беше дадена, защото Борисов искал първо да прегледа справката.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване