03/06/12 06:17
(http://radiomilena.com/)

Отново Юлияна Плевнелиева отказа да бъде първа дама и отиде на кино на 3 март

 За пореден път Юлияна Плевнелиева отказа да бъде първа дама. Вместо да застане до съпруга си на националния празник 3 март, тя отиде на кино в мола навръх деня на честванията, пише в. „България днес“,цитира Агенция Кросс.
Президентшата  чакала на опашка за прожекция по времето, в което мъжът й изпълняваше длъжността си на главнокомандващ армията на страната. Юлияна се наредила на опашката за билети за киното в мола на бул. „Ал. Стамболийски“ следобед в събота.
Първата дама отново била заложила на типичния си небрежен и младежки стил. Както обикновено, тя не носела никакъв грим и била избрала удобни обувки без ток. Плевнелиева отново избрала да се придвижва инкогнито и не използвала услугите на гардовете на НСО, които упорито отказва да допусне до семейството си и до себе си. Никой не разпознал първата дама и Плевнелиева за пореден път останала инкогнито за любопитната публика.
През това време съпругът й се приготвяше да чества първия си национален празник като държавен глава. Докато той произнасяше реч на площада, съпругата му гледаше филм с приятел.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване