03/07/12 18:14
(http://www.klassa.bg/)

Ваня Цветкова се разкрива в ексклузивна фотосесия и интервю...

Зад привидната твърдост и сила, които Ваня Цветкова демонстрира, всъщност се крие една изключително нежна и красива душа. Всички постоянно говорят колко е хубава, но много малко хора я познават истински, а още по-малко поглеждат зад физиката и очевидното. Една от най-успешните български актриси разкрива само пред „HELLO! България“, че откакто се е върнала у нас, постоянно си прави равносметки. На какво търси отговорите Ваня Цветкова, сантиментална ли е и кого допуска до личното си пространство, екранната Таня Стоева сподели само с нас. Актрисата разкри още единствено за читателите на „HELLO! България“ и каква майка е, за емоционалната трансформация, преживяна от нея през годините, и кои са най-ценните уроци, предадени й от нейния син.
Новият брой на сп. „HELLO! България“ ви предлага и ексклузивна среща с една от най-известните личности в България – министър-председателя Бойко Борисов. В лично интервю той споделя за своето детство, за израстването, за тежките моменти в живота си и как ги е преодолял. Заедно с това Бойко Борисов разкрива на какво и кого дължи всичко, което е постигнал, за какво съжалява и знае ли какво очакват българите от своя премиер. От какво се страхува Бойко Борисов, кои срещи в живота му ще останат незабравими и колко е висока цената на успеха – само в новия брой на „HELLO! България“.
В броя ще прочетете и личното признание от дъщерята Виолета Марковска към нейната удивителна майка. Пред „HELLO! България“ младата актриса разказва за силната си връзка с нея, за мечтите и начина за постигането им.
И още в новия брой: Майте Булгари, съпругата на президента на империята Bulgari, ни кани в тяхната резиденция в американски стил в Рим. Алекс Раева за намирането на себе си, любовта, късмета, сродните души и новото начало. Соня Васи опровергава слуховете за бременността си и коментира защо лъжите са по-интересни от истината.
В България HELLO! се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, F1 Racing, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, AutoBild, ComputerBild и информационната агенция Speed-Press.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване