03/07/12 16:45
(http://www.klassa.bg/)

Подаръци за 8 март и любовен триъгълник

Тази вечер от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV Коцето ще си подари за 8 март личен асистент. Въпреки неговата помощ и подаръците, които им е подготвил, зетят ще предизвика у дамите само възмущение и разочарование. Една панделка ще влоши допълнително ситуацията. Под сериозна заплаха да напусне къщата на тъщата Коце Коцев ще извърши чудеса от храброст, за да впечатли любимите жени, но в герой ще се превърне друг. Какво цвете е подготвил зетят за тъщата, какво ще се случи с Лъчко след по-малко от десет години и какво в крайна сметка ще умилостиви Сиси, зрителите на bTV ще видят днес от 21:30 часа в „Домашен арест”.
И още - Анастасия ще се срещне със старата си любов, а интимната поза, в която ги сварва Коцето, ще ескалира в ожесточен двубой. Неочакваната визита провокира у Сиси въпроса „Ами ако…”, подкрепен от дръзко предложение за авантюра. Как ще се развият събитията в любовния триъгълник, тази вечер от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване