03/07/12 19:16
(http://www.klassa.bg/)

Путин покани милиардера Прохоров в правителството

Новоизбраният президент Владимир Путин покани милиардера Михаил Прохоров, който се класира трети в изборите за Кремъл, да влезе в бъдещото правителство, предаде ИТАР-ТАСС. По думите на Путин той е “сериозен човек и добър предприемач” и ще бъде полезен в кабинета, ако желае да се включи в него.
Московското кметство разреши на опозицията да проведе митинг на Нови Арбат на 10 март. Заявено е участието на до 50 хиляди души, като според заместник-кмета Александър Горбенко, ако се явят над 20 хиляди, ще се наложи да се спре уличното движение. На пресконференция в столицата бе съобщено, че Лигата на избирателите не признава резултатите от президентските избори на 4 март. Изборите не са били при равни условия поради “дискриминацията на известни политици”, която е ограничила възможностите за избор и е облекчила кандидата на управляващите. Освен това според опозицията “преброяването на гласовете и обявяването на резултатите са се съпровождали от систематични фалшификации”.
Ръководителят на руския ЦИК Владимир Чуров обаче очаква да се потвърдят само 10% от сигналите за нарушения на изборите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване