03/08/12 12:48
(http://radiomilena.com/)

Традиционно от ПП ГЕРБ подариха цветя на дамите от областта за Осми март

За пета поредна година от ПП ГЕРБ зарадваха с цветя жените в област Бургас по случай 8 март – Международния ден на жената. В морския град инициативата стартира още от сутринта като комплимент към бургаските дами. Членове на клубовете „Лазур” и „Предприемачи” към ГЕРБ поднесоха с усмивка гербери на жените, разхождащи се по улиците „Александровка” и „Богориди”. Цветя бяха подарени и в комплексите „Лазур” и „Меден рудник”, като в организацията се включиха 13 души от двата клуба.

„С този жест искаме да поздравим жените в Бургас и да ги накараме да се усмихнат. Те трябва да се чувстват специални, обичани и щастливи не само на този ден. Инициативата ни се превърна в традиция, в която влагаме много желание всяка година”, коментираха организаторите.

Клуб „Сарафово” към ГЕРБ също отбеляза празника и раздаде гербери на дамите в пенсионерския клуб в квартала. От ГЕРБ подариха цветя и на дамите от двата пенсионерски клуба в Долно езерово.

В центъра на Царево по инициатива на общинското ръководство на ГЕРБ също бяха раздадени над 100 гербера. Сред уважените дами бяха и служителките на институциите в Царево, както и директорката на СОУ „Никола Йонков Вапцаров” Ваня Атанасова. В Несебър местната структура на ПП ГЕРБ поздрави дамите в общината, като им изпрати картични със сърдечни пожелания за празника.

Структурата на Жени ГЕРБ – Поморие зарадваха дамите от Поморие и Каблешково, като им подариха цветя и ги поздравиха по случай празника. В Созопол Международният ден на жената също бе уважен от общинската структура. На дамите в града бяха раздадени цветя, които бяха приятна изненада за всички тях.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване