03/11/12 18:24
(http://www.klassa.bg/)

Почина полицаят, който бе пребит в центъра на София

Почина полицаят, който бе пребит преди седмица в центъра на София.
41-годишният Цветан Младенов бе приет в "Пирогов" призори на 3 март с тежка черепно-мозъчна травма. Той е починал около 20.00 ч.в неделя в централната реанимация на специализираната болница, след като изпадна в дълбока кома, съобщиха от болницата.
Лейтенант Цветан Младенов бе пребит пред столичния бар "Текила" недалеч от Народното събрание. Полицаят бил отпуск и прекарал вечерта в бара, където влязъл в конфликт с посетител, който впоследствие прераснал в побой.
Негови роднини твърдят, че бил нападнат от телохранител, който му разбил черепа. 31-годишният побойникът бе задържан. Той се оказа жител на пловдивското село Куртово Конаре, известен на полицията с хулигански прояви.
Близки на Младенов разказаха пред Bnews, че той е станал жертва на мъжка ревност. Те се събраха пред бар "Текила", за да почетат паметта му. Според разказите жената, заради която е възникнал спорът, е манекенката от "Визаж" Румяна Пеева.
Съпругата на Цветан, Мария, призова хората, които са станали свидетели на случката пред бар „Текила“, да разкажат какво точно е станало. „Имало е много хора, това място е на 50 м от парламента“, каза Мария и отрече съпругът й да е бил пиян.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване