03/12/12 05:05
(http://radiomilena.com/)

Лихвари въртят търговия с бебета – 25 000 евро за момче

 Лихвари от циганската махала в Бургас въртят търговия с бебета. Сред тарторите е бат Сали, който изнася бременни за Гърция. Това разкриха пред в. „Стандарт“ участници в разследването на трафика на хора. Гърците плащат между 14 000 и 20 000 евро за момиченце и между 18 и 24 бона евро за момче.
„Бат Сали, дай петдесетина лева, за хляб нямаме, децата само реват вкъщи. Шест парчета са дома и чакат да им занеса нещо!“ „Ще ти дам, ще те спася. Ама трябва да ми върнеш 100 лв. до един месец.“ Така тръгва разговорът между ром от махалата в Бургас и местния лихвар бат Сали. След това той иска още 100 или 50 лв. назаем. На втория месец бат Сали изведнъж започва да притиска мъжа. „Търси начин да върнеш парите, а направи едно бебе на жена ти – ще извадиш 15 бона. И на мен ще върнеш, и ти ще захлебиш“, увещава го бат Сали. След още 2 месеца съпругата на длъжника е бременна, а бат Сали урежда тя да тръгне по канала към Гърция, за да продаде бебето си. Междувременно му е взел дебитната карта, където постъпват парите от социалните помощи, цитира Агенция Кросс

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване