03/14/12 19:42
(http://www.klassa.bg/)

Кунева: Нямам мениджърски договор с "Париба"

Лидерът на сдружение „България на гражданите“ Меглена Кунева обяви, че няма мениджърски договор с банка „Париба“ и че няма юридически проблем да оглави нова партия. Изявлението й беше в отговор на изказано подозрение от страна на председателя на НДСВ Христина Христова, че именно такъв контракт може да е правна пречка за Кунева досега да не е сформирала партията си. „Това е напълно възможно, не съм запозната. Управителните бордове на големите световноизвестни банки имат много строг етичен кодекс”, каза Христова.
От своя страна Кунева коментира, че нейният проект не бил вождистки и лидерски. Тя беше категорична, че няма място в „списъка с коалиционни партньори“ на премиера Бойко Борисов.
„Има някаква смесица между ухажване и малко бой към мен от страна на ГЕРБ“, каза тя по повод думите на премиера Бойко Борисов, че най-близките му евентуални партньори може да са Меглена Кунева, Синята коалиция и Яне Янев.
Бившата еврокомисарка повтори за пореден път тезата си, че в България действа политически картел и тя не иска да участва в него. Според нея Борисов вече се е сдружил със Синята коалиция, които имали двама зам.-министри, както и с Яне Янев, който подкрепя властта.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване