03/14/12 17:26
(http://www.klassa.bg/)

„НИС Газпром нефт“ няма намерение да купува ЦСКА

Петролната компания „НИС Газпром нефт“ няма намерение да купува българския футболен гранд ЦСКА. От сръбската компания опровергаха информациите в пресата чрез специално изявление, изпратено до БТА. "Във връзка с информациите, публикувани в руски и български медии, относно интерес на компанията НИС към акциите на Футболен клуб ЦСКА (София), официално заявяваме, че подобна възможност за придобиване на този клуб никога не е била обсъждана, нито е била дискутирана с ръководството на клуба. В допълнение бихме искали да изясним още, че компанията „Газпром нефт“ не е собственик на „Цървена звезда“. „Газпром нефт“ е генерален спонсор на „Цървена звезда“. Договорът за спонсорство между двете страни е подписан през юли 2010 година", се казва в изявлението на компанията.
Същевременно ЦСКА продължава да трепери за бразилския голмайстор Жуниор Мораеш. Обърнатият глезен на нападателя при 3:1 срещу „Калиакра“ може би ще го извади от гостуването на „Септември" (Симитли) в днешния четвъртфинал за Купата на България
От централния фенклуб на „армейците“ пък организират пътуване до Симитли. Феновете на "червените" се събират на стадион "Българска армия" днес в 11.45 часа, а в 12.00 ще отпътуват към южния град.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване