03/16/12 06:20
(http://radiomilena.com/)

Депутат си позволи яхта за 1 млн. лв.

Депутат от сегашното Народно събрание си е поръчал плавателен съд за 1 милион лева, обяви Лъчезар Братоев, шеф на Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България. Той отказва да назове името на щастливеца. Лодката, на която ще пирува депутатът, е сред най-бързите, предаде actualno.com. Развива скорост до 200 километра в час. Моделът е Formula 382 Fastech. Мощността й е 1400 конски сили, дължината над 11 метра и прилича на състезателен болид 1 милион е непосилна сума за повечето народни представители, поне според официално декларираните им доходи. Някои от тях трябва да продадат цялото си имущество, за да се сдобият с луксозното морско возило.
Понеже за всички е ясно, че въпросният депутат едва ли ще си купи яхтата със собствени или поне легални на семейството му пари, в-к „168 часа“ провери кой от народните представители би могъл да си позволи Formula 382 Fastech. Условието е да има достатъчно налични средства, да няма големи задължения към банки по кредити и имоти за продаване, които да допълнят депозитите му до 1 милион.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване