03/18/12 19:33
(http://www.klassa.bg/)

"Лудогорец" разгроми "Светкавица", Стоичков с пета победа

Лидерът в класирането на "А" група „Лудогорец“ (Разград) не допусна изненада при домакинството си на последния в таблицата „Светкавица“ и записа победа с 5:0. Два гола за „Лудогорец“ заби Кабаселе, по едно попадение добавиха Мирослав Иванов-Деко и Георги Костадинов, а Петър Трифонов си отбеляза автогол.
Въпреки успеха наставникът на разградчани Ивайло Петев сподели, че през първата част неговите играчи повече са мислили за предстоящата трудна серия срещу съставите на „Локомотив“ (Пловдив), „Славия“, „Черно море“, „Левски“ и полуфиналната среща за Купата на България срещу „Септември“ (Симитли).
Шампионът „Литекс“ пък все повече се приближава до първите три в класирането, след като „оранжевите“ биха с 1:0 коравия тим на „Славия". Единственото попадение вкара бразилецът Никасио в 12-ата минута, който през второто полувреме получи червен картон. А тимът на Христо Стоичков записа пета поредна победа под негово ръководство, като отборът продължи напред и за Купата на България, където в полуфинална среща приема в Ловеч тима на „Локомотив“ (Пловдив) на 11 април, според изтегления в петък жребий. „Черноморец“ (Бургас) пък допусна грешка и записа равенство 2:2 като домакин на „Берое“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване