03/20/12 13:25
(http://radiomilena.com/)

Болница на световно ниво отваря врати в Бургас

В Югоизточна България за първи път частно детско и ушно отделения, по здравна каса

 

 

МБАЛ „Д-р Маджуров” отваря врати за пациентите от Бургас и страната на 21 март, сряда от 15.30 часа.

 

Здравното заведение ще посреща нуждаещите се от преглед или лечение с отделения по „Образна диагностика, „Хирургия”, „Уши – Нос -  Гърло”, „Детско”  и „Анестезиология и интензивно лечение”, както и Медицински център, с модерна „Клинична лаборатория“. Всички услуги в тях са обект на подписан договор с НЗОК.

 

В най-модерния до момента в бургаското здравеопазване проект са инвестирани над 6.5 млн. лв. След реализацията му са открити 100 работни места, за които са привлечени  едни от най-висококвалифицираните и мотивирани специалисти от Бургаска област и страната.

 

Повече от година са продължили преговорите за ангажирането на водещия специалист д-р Георги Бояджиев в отделението „Уши-Нос- Гърло”. Това отделение, както и „Детското” са първите частни в областта, по здравна каса.

 

МБАЛ „Д-р Маджуров” е първата болница  в Югоизточна България за комплексна грижа, която въвежда в употреба метода на стерилизация, чрез поставянето на ултрамодерна стъклена облицовка на помещенията. Специфичното за иновативната технология е това, че стъклените панели самостоятелно унищожават 99% от бактериите и микробите в рамките на час.

 

Непозната практика до момента в Бургас е 24-часовият мониторинг за всяко легло в отделението по реанимация. В операционните зали се извършва видеозаснемане с помощта на осветителните уреди в помещенията.

 

Болницата е построена за 14 месеца, разполага с над 70 легла, преминала е през всички сертификационни и лицензионни режими и покрива най-високите стандарти в съвременната медицина.

 

МБАЛ „Д-р Маджуров” се намира в Бургас, к-с „Зорница”, срещу бл. 15.

 

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване