03/20/12 16:58
(http://www.klassa.bg/)

Ивайло Петев: Колкото и да ни се заканват от „Локомотив“, ще ги бием

Наставникът на „Лудогорец“ Ивайло Петев заяви, че неговият отбор отива в Пловдив да прекъсне серията от домакински победи на „Локомотив“. Двубоят е днес от 14,00 часа на стадиона на „Лаута“. "Отиваме в Пловдив да сложим край да серията от домакински победи и да вземем трите точки. Нека от „Локомотив“ се канят как ще ни бият. В сряда ще видим кой кой е на терена", заяви Петев. Младият специалист коментира и твърденията, че има държавна поръчка „Левски“ да е шампион. "Не бих искал да говоря по тази тема. Ще видим накрая на кой, така да се каже, сметките ще излязат точни. Надявам се битката за титлата да се реши на терена. Все пак всички отбори се опитват с всякакви прийоми да спрат „Лудогорец“. Всеки се хвърля здраво срещу нашия отбор. Това обаче не ни притеснява. Колкото повече ни затрудняват противниците ни, толкова повече нашата игра ще търпи развитие и това ще ни помага да изчистим грешките си“, категоричен беше младият специалист.
Треньорът на „Локомотив“ (Пд) Емил Велев също беше в оптимистично настроение преди дербито на кръга. Наставникът призна, че настроението в съблекалнята е отлично след трите поредни победи на отбора, но уточни, че очаква още по-добра игра, с която да зарадва верните привърженици на „черно-белите“. „Лудогорец“ играе добър футбол, но смятам, че ние трябва да представим нашите аргументи и да ги затрудним максимално. Още в Анталия наблюдавах обстойно съперника. Имаме представа за всеки един от техните играчи. Смятам, че би трябвало да сме подготвени за този мач“, заяви Емил Велев.
Той призна на брифинга, че няма проблеми с контузени и наказани футболисти и очаква да зарадва публиката в Пловдив.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване