03/20/12 17:02
(http://www.klassa.bg/)

Матей Казийски: Ще се реваншираме за провала в Шампионската лига с титла в Италия

Звездата на българския национален отбор по волейбол и на италианския „Тренто“ Матей Казийски обеща на привържениците на клубния си тим, че ще направи всичко възможно, за да се реваншира за провала в Шампионската лига. Отборът, воден от българския наставник Радостин Стойчев, отпадна на полуфинал след загуба от руския „Зенит“ и в крайна сметка се задоволи само с бронзовите медали от надпреварата. След три последователни сезона на върха това беше отчетено по-скоро като провал, отколкото като логично стечение на обстоятелствата.
„Започнахме двубоя със „Зенит“ много мотивирани, но волята ни за победа трябваше да продължи до края на срещата, а не само до края на първия гейм. Сега трябва да се концентрираме върху спечелването на италианското първенство и така да компенсираме разочарованието в Шампионската лига“, заяви Матей Казийски. Звездата на „Тренто“ говори и за българския национален отбор, като заяви, че шансовете на тима за класиране на олимпиадата в Лондон са много добри. „Домакинството ни ще помогне много. Много привърженици ще ни подкрепят и ще създадат невероятна атмосфера в залата“, завърши Матей Казийски.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване