03/20/12 09:50
(http://radiomilena.com/)

На 31.03.изключваме осветлението за 1 час

На 31 март /събота/  от 20,30 ч. Изключваме за час  осветлението в името на планетата. „Изключи осветлението-включи се в инициативата” е мотото на кампанията.  48 града  в България  ще изключат  осветлението за един час. Поморие също подкрепя и се присъединява към инициативата Часът на Земята 2012, съобщиха от общината. От съобржения за сигурност уличното осветление ще продължи да свети.
И тази година кампанията „Часът на Земята” на международната природозащитна организация WWF дава възможност на популярни личности да изразят мнението си по въпроса за климатичните промени. А предизвикателството пред хората е въпроса „Какво би направил ти самият, за да опазиш планетата?“ Миналата година „Часът на Земята“ обхвана 5251 града, над 1,8 милиарда души в 135 страни от целия свят по всичките седем континента. Кампанията започна през 2007 г. в един-единствен град – Сидни, Австралия и продължава да се разраства.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване