03/20/12 17:05
(http://www.klassa.bg/)

„Чикаго Булс“ подобри рекорд при победата над „Орландо Меджик“

Отборът на „Чикаго Булс“, който се цели в титлата на Националната баскетболна асоциация на САЩ, постави нов рекорд в клубната си история при победата над „Орландо Меджик“ в поредния си двубой от шампионата. „Биковете“ надиграха „магьосниците“ с 85:59 и влязоха в историята с двубоя, в който са получили най-малко точки – само 59. За трети път през годината Карлос Бузър реализира над 20 точки и беше най-резултатен на игрището с 24 точки и 13 борби. Резервата Джон Лукас добави 20 точки при само 21 минути на игрището.
„Чикаго Булс“ победи в рамките на шест дни най-близките си три преследвача в конференцията, но големият победител във вечерта беше треньорът Том Тибодо. Той стигна до 100 победи в кариерата си за рекордно кратко време. Специалистът направи това само след 130 изиграни срещи, което е с една по-малко от постижението на Ейвъри Джонсън през 2006 година. „Имаме много момчета, които могат да свършат работа. Движим се добре в конференцията и продължаваме да мечтаем за титлата в НБА“, коментира треньорът на „Чикаго Булс“ Том Тибодо.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване