03/21/12 18:16
(http://www.klassa.bg/)

Борисов призова кюстендилци да мислят, като гласуват

Със свито сърце гледам един прекрасен град, за каквото и да го попитам кмета, той казва - това го взе единият, това другият, третият и вижте в какво състояние е градът, заяви вчера в Кюстендил премиерът Бойко Борисов. Той препоръча на гражданите, като дойдат избори, да мислят кой какво е направил. На 13 май предстоят частични избори, след като предишните бяха касирани от съда.
В Кюстендил МС проведе изнесеното си заседание. Правителството направи промени в състава на Надзорния съвет на НОИ. Бяха освободени бившият зам.-министър на труда и социалната политика Деяна Костадинова, бившият началник на политическия кабинет на министъра на труда Димитър Марков и бившият изпълнителен директор на Агенцията по заетостта Росица Стелиянова. На тяхно място влизат новият зам.-министър на труда и социалната политика Зорница Русинова, както и изпълнителните директори на Агенцията за социално подпомагане и на Агенцията по заетостта Ивайло Иванов и Камелия Лозанова. Ренета Инджова бе утвърдена за шеф на НСИ, а Иван Драшков бе освободен от зам. шефското място в ДАНС.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване