03/21/12 16:53
(http://www.klassa.bg/)

Майорка официално отпадна от календара на Европейския тур

Небезизвестният турнир Iberdrola Open в Майорка официално отпадна от календара на Европейския тур по голф. Надпреварата, която трябваше да се проведе между 10 и 13 май, не можа да си намери спонсор и това е причината за спирането й. През миналия сезон шампион в "Пула голф клъб" стана Дарън Кларк, а само два месеца след това той триумфира и на British Open. Синът на покойния Севериано Байестерос - Хавиер, бе поканен да направи първия удар на турнира и по този начин да се отбележи годишнината от смъртта на баща му. Това обаче така и няма да стане факт.
Същевременно се разбра, че по-големият от братята Молинари - Едоардо, ще бъде извън игрището за известно време, след като стана ясно, че по-късно през тази година трябва да се подложи на операция на китката. Италианският голфър, който завърши на 11-а позиция на провелия се миналата седмица турнир Andalucian Open, призна, че има проблеми с тази травма от четири години. Очаква се операцията да бъде извършена през септември след Ryder Cup. Както е известно, 31-годишният Молинари бе част от шампионския тим на Европа в надпреварата Ryder Cup през 2010 година и именно заради участието си в следващото издание в Чикаго той е решил да отложи интервенцията.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване