03/21/12 06:26
(http://radiomilena.com/)

Петър Димитров: Има война между лобитата на Цветанов и Борисов

 „В България по време на управлението на тройната коалиция имаше недостиг на работна ръка и ЕК ни препоръча да удвоим заплатите, за да задържим качествените хора“, заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от Коалиция за България Петър Димитров.
Относно доклада на Сметната палата, че по времето на Тройната коалиция са се раздавали по 16 заплати, Димитров заяви, че не е съгласен с разточителните разходи, които са представени. „България се тресе, хората се задъхват от недоимък, това не е най-важното“, каза депутатът, цитиран от Агенция Кросс.
„Не ме притесняват докладите на Сметната палата, а състоянието на държавата в момента. До изборите има година и три месеца, а за това време правителството не може да направи никакви реформи и не може да постигне никакви резултати“, категоричен бе бившият министър на икономиката.

Петър Димитров заяви още, че Трайчо Трайков и Стефан Константинов са отстранени заради войната между лобитата на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. „Лобито на Цветанов засега надделява“, заяви още Димитров.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване