03/25/12 12:38
(http://radiomilena.com/)

Обявиха приема на ученици след 7-ми клас

Обявен е приемът на ученици в държавни и общински училища след 7-ми клас. Подаването на заявления за полагане на изпити за проверка на способностите ще бъде в периода 09.05.-15.05.2012 г. Тестовете по български език и литература  са насрочени за 21 май, а по математика – на 23 май. Резултатите от тях ще бъдат обявени в началото на юни. 4 юни пък е датата, на която учениците могат да разберат какви резултати са постигнали.
На същата дата ще се проведат и изпитите по изобразително изкуство. Учениците, избрали музиката за свое поприще, ще полагат изпит на 5 юни, а ден по-късно е изпитът по хореография. В два последователни дни са насрочени изпитите за спортните паралелки – 31 май и 1 юни. Обявяването на резултатите от изпитите за проверка на способностите ще стане до 8 юни,предаде БургасНюз. Списъците с приетите ученици на първи етап на класиране трябва да бъдат готови до 26 юни. За записване са определени три дни – до 29 юни.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване