03/26/12 18:51
(http://www.klassa.bg/)

Нджонго Присо излезе от ареста в Пловдив

Футболистът на ЦСКА Нджонго Присо, който бе задържан в пловдивския арест за 24 часа след мача „Локомотив“ (Пд) – ЦСКА (0:3), беше освободен вчера. Според информация от „Българска армия“ прокуратурата няма да повдига обвинения за хулиганство срещу футболиста на „червените“. Бързо полицейско производство бе образувано срещу камерунеца, след като той се нахвърлил върху полицейски служител, съобщиха в неделя от пресцентъра на Областна дирекция "Полиция"-Пловдив. По първоначални данни инцидентът е станал в тунела на игрището, докато Присо се прибирал към съблекалните, след като е бил изведен от играта с червен картон. Според осведомени няма да бъде внесено искане за налагане на по-тежка мярка на камерунеца, тъй като няма достатъчно доказателства срещу него. Любопитно е, че на излизане от терена Присо бе провокиран от публиката на „Локомотив“ и отвърна с неприличен жест, което може да му струва и сериозно наказание от БФС.
В същото време днес ЦСКА и Министерството на спорта ще подпишат договора за отдаване на базите за дългосрочно ползване. Клубът ще вземе стадион "Българска армия" и терена в Панчарево. Очакванията са договорът да е за 20+10 години. Собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов покриха всички задължения към министерството за наем на съоръженията и за такса смет. Сред условията за сключване на договора е и клубът да е изряден към НАП, което означава, че към момента „червените“ нямат дългове.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване