03/27/12 19:19
(http://www.klassa.bg/)

"Бостън" победи "Шарлот" и оглави Атлантическата дивизия

Отборът на „Бостън“ надигра със 102:95 тима на „Шарлот“ и се изравни с лидера „Филаделфия“ на върха в Атлантическата дивизия. Личен рекорд за сезона записа Пол Пиърс, който завърши с 36 точки и спечели 10 борби за успеха на своя тим. Кевин Гарнет добави 24 точки за победителите, а за „Шарлот“ най-резултатен беше Джерард Хендерсън, който завърши с 24 точки.
Лидерът в Западната конференция „Оклахома“ отправи много сериозно предизвикателство към считания за фаворит за титлата на Изток „Маями“. В първата серия на определяния от повечето специалисти за потенциален финал в лигата „гръмотевиците“ записаха убедителна победа със 103:87. Звездното трио на „горещите“ - Леброн Джеймс, Дуейн Уейд и Крис Бош, беше напълно неузнаваемо и обезвредено от изключителния Кевин Дюрант и двамата гиганти Серж Ибака и Кендрик Пъркинс. Кевин Дюрант остана близо до „трипъл-дабъл“, след като беше най-резултатен на полето с 28 точки, взе девет борби и направи осем асистенции.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване