03/27/12 10:18
(http://www.klassa.bg/)

Джон Лоутън сменя Каварана за Варна

Основателят на Фондация Откритие и едноименния международен фестивал за таланти, посрещна скъпи гости в столичният клуб Планет. Емоционалният градус достигна неочаквани височини при излъчването на кадри от първите стъпки на звездите Миро, Люси Иларионов, Искрен Пецов, Гепи, Лили Иванова, Деси Добрева, дует Мания и Георги Христов.

На сцената, която не бе подготвена за живи изпълнения, импровизираха Петя Бюуклиева, Юлия от Мания и младият Мартин Костадинов. Всички се забавляваха и споделиха нетърпението от новото издание Откритие през май 2012.

На 19 май на сцената на ДТ Стоян Бъчваров във Варна, с рецитал на живо ще се изявят Джон Лоутън и Диана Експрес. Легендарният вокалист на Юрая Хийп се завърна в студиото десет години след последият запис с група, за да запише албумът The Power Of Mind – по текст и музика Милен Врабевски. Благодарение именно на д-р Врабевски и Фондация Българска Памет се проведе честването на 20 годишния юбилей на международния фестивал Откритие.

Юбилеят уважиха Ники Кънчев, Тончо Русев, Кристиян Бояджиев, Димитрина Кюркчиева от БНР, Цецо Елвиса и бременната му половинка Мариела, Богдан Томов, Деси Тенекеджиева, младоженците Силвия Кацарова и съпругът й Любомир, Надя Ботева, Наско и Славчо от БТР, Митко Кърнев, Краси Куртев от Акага, и разбира се, Евгени Минчев.

Юлия от легендарият дует Мания, разделена от дуетната си половинката, сподели носталгията по българската сцена. Причината за отсъствието й са честите пътувания през Окена за изяви и записи с Даниела. Брюнетката бе придружена от дъщеря си и не пропусна да остави гостите без дъх с брилянтно диско изпълнение.

Настроението на гостите бе неизменно подправено от DJ Марти G – best retro DJ.

 

С подкрепата на ФОНДАЦИЯ БЪЛГАРСКА ПАМЕТ

 Още снимки на: newsmaker.bg/site/viewAlbum/id/377

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване