03/27/12 19:07
(http://www.klassa.bg/)

Съдия спести дузпа в полза на "Фулъм" и подари нова победа на "Манчестър Юнайтед"

Шампионът на Англия „Манчестър Юнайтед“ смело гледа към своята 20-а титла в Англия, след като в последен двубой от 30-ия кръг на Висшата лига победи „Фулъм“ с 1:0. Единственото попадение в срещата беше дело на Уейн Рууни, който се разписа в 42-рата минута. Димитър Бербатов попадна в групата за двубоя, но остана на резервната скамейка до самия му край. Възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън демонстрираха неубедителна игра и можеха да платят скъпа цена. В 89-ата минута полузащитникът на „Фулъм“ Дани Мърфи беше съборен в наказателното поле на „Юнайтед“, но главният рефер Майкъл Оливър не отсъди дузпа, въпреки че беше на метри от ситуацията и видя нарушението. След края на двубоя наставникът на „червените дяволи“ сър Алекс Фъргюсън сам призна, че е имало дузпа в полза на „Фулъм“.
Така след изиграването на всички срещи от този кръг „Манчестър Юнайтед“ е лидер в подреждането с актив от 73 точки. Втори е тимът на „Манчестър Сити“ със 70, а трети е „Арсенал“ с 58.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване