03/28/12 17:26
(http://www.klassa.bg/)

Люис Хамилтън е на път да стане актьор

Работата по дългоочаквания филм на световноизвестния американски режисьор Рон Хауърд - Rush, разказващ за борбата между Ники Лауда и Джеймс Хънт в шампионата от 1976 г., върви с пълна сила. Един от консултантите на филма е пилотът на „Макларън“ Люис Хамилтън, но според режисьора шампионът от 2008 г. може да получи и роля в новия филм. "Люис е потресаващ човек. Най-удивителното е, че независимо от скромния си произход той успя да достигне невероятни висини. Аз разговарях дълго с него, когато започнахме работа по филма. Фактически той стана консултант. Не знам дали ще се съгласи, но ако Люис пожелае, във филма ще се появи подходяща за него роля", споделя Хауърд, прочул се с филми като "Аполо 13“.
Същевременно Люис Хамилтън съжалява за начина, по който стартира сезон 2012. Пилотът на „Макларън“ стартира от полпозишън в първите две състезания в Австралия и Малайзия, но и в двете на финала бе трети. Според Люис той е трябвало вече да има 50 точки и да води убедително в класирането при пилотите, а не с 20 по-малко. Въпреки това след злощастното отпадане от зоната на точките на съотборника му Дженсън Бътън в Малайзия Люис е втори на пет точки от изненадващия лидер Фернандо Алонсо от „Ферари“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване