04/01/12 17:23
(http://www.klassa.bg/)

Пролетни акценти от Италия за господата

Модата за господата е представена с ексклузивна корица, а броят е вдъхновен от посещението на специалния ни екип на Модната седмица в Милано. Предлагаме ви да съпреживеете нашите впечатления от начина на живот, архитектурните и историческите забележителности, стила и облеклото, традиционната кухня... изобщо от автентичната италианска Dolce Vita!

И тази година Модната седмица в Меката на стила събра в едно традиционен класически шик и нестандартни смели предложения за всяка възраст и предпочитания.  И авантюристите, и отдадените на бизнеса попълват гардероба си със свежи предложения. На подиума властват лежерната елегантност, изчистените линии, естествените удобни материи и живите цветове. Костюмите по традиция са от луксозни материи. Тесните, леко скъсени панталони са абсолютен хит, а саката подчертават силуета. Непринуденият маниер прави визията още по-дръзка. Смели акценти при аксесоарите разкриват невисим дух. Участниците в модната сага залагат на облекло, отговарящо на положението им и винаги са в синхрон с последните идеи на дизайнерите. Самочувствието се основава на утвърдени брандове с високо качество. Дори в момент на криза модата продължава напред по-уверена отвсякога и внушава на ценителите, че животът продължава да бъде хубав, цветен и красив – La vita è bella!

Между чаршафите на Армани
Да отседнете в хотел, създаден от Джорджо Армани, е вероятно най-близко до изживяването действително да гостувате в някой от домовете му. След успеха на първия хотел в кулата Бурдж Халифа в Дубай сега идва и второто попълнение – в сърцето на Милано. Фасадата е едновременно строго функционална и внушителна. В интериора дизайнерът претворява своя свят на хармония и пресъздава личната си визия за естетика. Така имиджът на града, славещ се като сив и индустриален, все повече отстъпва на новото модно амплоа, място, където се ражда всичко авангардно в модата.

Разходка с лодка в езерото Комо
След пристигането си в Милано не пропускайте да посетите и езерото Комо! То е на 70 км от града и на минути от швейцарската граница. Предлага зашеметяващ природен спектакъл, в който алпийски пейзаж се надпреварва със средиземноморска растителност. Всеки завой по ледниковото езеро в областта Ломбардия предлага нови изненади не само с естествената си красота, но и с накацалите живописни градчета. Няколко вида ферибот и други водни превозни средства улесняват приключението. Езерото заслужено е смятано за едно от най-романтичните в света. Не по-малко впечатляваща е и обиколката по суша!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване