04/01/12 18:35
(http://www.klassa.bg/)

Станислав Манолев преподписа с ПСВ „Айндховен“

Българският национален бранител Станислав Манолев подписа нов договор с холандския гранд ПСВ „Айндховен“ - до лятото на 2014 година. Контрактът на десния защитник изтичаше в края на настоящия сезон и от ПСВ се опасяваха, че той ще си тръгне като свободен агент през лятото. Към Станислав Манолев сериозен интерес проявяваха отбори от Англия, Италия и Испания, сред които „Рома“, „Ювентус“ и „Валенсия“.
В крайна сметка техническият директор на ПСВ „Айндховен“ Марсел Брандс оповести, че преговорите със Станислав Манолев са приключили успешно, клубът е активирал клауза в неговия договор и той ще остане в тима поне до 2014 година, при значително подобрени лични условия. Интересно е, че след края на този сезон ПСВ може да купи втори български футболист. Скаути на холандския гранд наблюдават от доста време Георги Миланов и се очаква през лятото да бъде пратена оферта за 20-годишния полузащитник на „Литекс“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване