04/03/12 18:47
(http://www.klassa.bg/)

В ГЕРБ не са притеснени от намеренията на БСП

Категорично не сме притеснени от политическите напъни на опозицията и най-вече на БСП за вот на недоверие към правителството, защото няма мотиви за него. Това каза депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева на нарочен брифинг в парламента вчера.
БСП отново поставя коня пред каруцата, защото с 40 депутати тя няма как да търси алтернатива на това управление. Продължава да търси осем депутати от други партии, за които май няма да намери подкрепа, прогнозира Караянчева.
Тя подчерта, че дори и бившият коалиционен партньор на социалистите – ДПС, няма да ги подкрепи за вот на недоверие за „Белене“. Цвета Караянчева попита защо единствено БСП има интерес към този проект и защо толкова настояват той да се случи.
От ГЕРБ отново заявиха, че проектът „Белене“ е невъзможен, а зам.-председателят на парламентарната им група Димитър Главчев оприличи усилията на червените за „Белене“ като древногръцките Танталови мъки – които били символ на много голямо страдание за нещо уж близко до теб, но всъщност недостижимо.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване