04/03/12 16:23
(http://www.klassa.bg/)

Привържениците на „Левски“ поискаха оставката на Георги Иванов

Отборът на „Левски“ записа трета поредна загуба в родното футболно първенство, след като отстъпи с 0:1 пред тима на „Лудогорец“ на собствения си стадион „Георги Аспарухов“ в София. Единственото попадение в двубоя беше дело на Иван Стоянов, който се разписа в 37-а минута. По този начин възпитаниците на наставника Георги Иванов се простиха с надеждите си за титла, а ако продължават със слабите игри, може и да пропуснат европейските клубни турнири през есента. В момента, на върха във временното класиране се намира отборът на ЦСКА с актив от 54 точки. На второ място излезе „Лудогорец“ с 48 точки, а трети е „Черноморец“ (Бургас) с 47 точки. Със същия актив, но с по-лоша голова разлика, на четвъртата позиция се намира „Литекс“, а „Левски“ е на пето място с 45 точки.
Деветте пункта разлика от първия ЦСКА и третото поредно поражение на „Левски“ са достатъчни на изстрадалите „сини“ привърженици и те побързаха да поискат оставката на Георги Иванов, преди да е станало прекалено късно. По време на двубоя на „Герена“ феновете скандираха „Оставка“ и пееха песни за Станимир Стоилов, ясно изразяващи желанието си за нов наставник на тима. Освен това, публиката на „Левски“ още веднъж предупреди клубното ръководство, че „ще вземе нещата в свои ръце“, ако в най-скоро време няма кардинални промени.
След края на двубоя наставникът на „сините“ Георги Иванов отхвърли възможността клубът да се разбере със Станимир Стоилов и да го назначи на поста старши треньор на тима. „Тук не става въпрос за това някой да спира някого. Ако обичаш „Левски“, трябва да се съгласиш с условията, които клубът ти поставя. А не да го притискаш при създалата се ситуация след напускането на Николай Костов“, коментира Георги Иванов. Според него, ако някой иска да работи в „Левски“, трябва да го прави „безусловно“ и определи поставените от Станимир Стоилов условия като „меко казано ненормални“.
В същото време бившият изпълнителен директор на „Левски“ Наско Сираков продължи нападките си към ръководството на „сините“ след загубата от „Лудогорец“. Той използва страницата си в една от социалните мрежи, за да зададе три въпроса, като този път те бяха насочени директно към треньора и спортен директор Георги Иванов. „Един въпрос към Гонзо – кой докара тези играчи в „Левски“, попита най-напред Наско Сираков. След това той зададе втория си въпрос: „Знаеш ли, че футбола като материя не го разбираш?“ и най-накрая завърши с питанка към всички в клуба: „Кога ще се изметете от „Герена“?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване