04/03/12 16:21
(http://www.klassa.bg/)

"Юнайтед" поведе на "Сити" с 5 точки

Шампионът на Англия „Манчестър Юнайтед“ направи много важна стъпка по пътя си към бленуваната 20-а титла, след като в последен двубой от 31-вия кръг на Висшата лига победи като гост тима на „Блекбърн“ с 2:0. Българският нападател на тима Димитър Бербатов отново беше оставен извън групата за двубоя от мениджъра сър Алекс Фъргюсън.
Победата дойде много трудно и беше спечелена едва в последните минути на срещата. Антонио Валенсия в 81-ва и Ашли Йънг в 86-а минута осигуриха успеха на „червените дяволи“. По този начин възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън поведоха с 5 точки на преследвача „Манчестър Сити“, седем кръга преди края на надпреварата. Следващите двубои от първенството ще се изиграят на 7 април и могат да дадат голяма част от отговорите, свързани със спечелването на титлата в Англия. На стадион „Олд Трафорд“ „Манчестър Юнайтед“ приема КПР, а „Манчестър Сити“ гостува на „Арсенал“ на стадион „Емиратс“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване