04/05/12 19:11
(http://www.klassa.bg/)

"Атака" подкрепи БСП за вот на недоверие

„Атака“ ще подкрепи вота на недоверие към правителството, поискан от Коалиция за България заради отказа да се строи АЕЦ „Белене“. Това съобщи вчера лидерът на партията Волен Сидеров.
Левицата имаше проблем със събирането на нужните 48 подписа за иницииране на вот на недоверие, тъй като ДПС и Синята коалиция обявиха, че няма да го подкрепят. Сега, с подкрепата на „Атака“ и на двамата независими депутати, декларирали принадлежност към БСП, биха могли да се съберат 52 подписа.
Очаква се днес те да бъдат внесени в деловодството на парламента, а дебатите и гласуването по вота да се проведат в сряда и четвъртък преди Великден.
Сидеров съобщи, че ще разчита на подписите на левите депутати, за да инициира искане за референдум „за“ или „против“ АЕЦ „Белене“.
Нека честитим новото политическо генно инженерство в 41-вото НС, новата коалиция между Сергей Станишев и Волен Сидеров, коментира депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване