04/05/12 19:18
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов официално подаде оставка

Георги Иванов подаде оставка като спортен директор на „Левски“ и като треньор на тима. Бившият нападател на „сините“ обяви, че окончателно напуска „Герена“ и повече няма да работи в клуба. „Говорим си постоянно с Тодор Батков и с Иво Тонев. Подал съм оставка, вече не съм спортен директор и треньор. Сега „Левски“ се нуждае от спокойствие. Хора, които са крайно деградирали, говоря за Наско Сираков, който между две залагания и партии за покер, пише във Фейсбук, нямат право да се месят в работите на клуба. Беше в Ловеч, работеше против „Левски“, сега постоянно е с шефовете на ЦСКА“, заяви Георги Иванов.
В същото време бившият национален селекционер Станимир Стоилов и собственикът на „Левски“ Тодор Батков отново не успяха да постигнат споразумение помежду си, след като близо два часа водиха преговори в офиса на адвоката. Наставникът, който изведе „сините“ до участие в груповата фаза на двата най-силни турнира – Шампионска лига и Лига Европа, сам призна, че „все още“ не е селекционер на „Левски“.
„Казах моето мнение около случващото се в клуба. Ясно изразих своите условия и сега клубното ръководство на отбора трябва да реши. За да има силен „Левски“, трябва всички да са единни. Искам да кажа на всички, че не съм говорил за пари и условията ми не са свързани с финанси. В „Левски“ трябва да се вземат сериозни решения“, заяви Станимир Стоилов на излизане от срещата си с Тодор Батков. По всяка вероятност причина за поредните провалени преговори е желанието на Станимир Стоилов да работи в тандем с Наско Сираков, което собственикът на „Левски“ Тодор Батков категорично отхвърля като вариант.
Веднага след срещата със Станимир Стоилов, Тодор Батков спешно привика Георги Иванов в кантората си. Въпреки че синята легенда вчера се сбогува с футболистите в желанието си удовлетвори изискването на Станимир Стоилов, е много вероятно адвокатът да накара бившият нападател да размисли и да остане треньор. Както е известно, Георги Иванов не води тренировката на отбора в сряда, като беше заместен от Викторио Павлов. Освен това, той заяви, че е готов да освободи поста на спортен директор в името на доброто бъдеще на „Левски“ и за да удовлетвори условията на Станимир Стоилов, който категорично отхвърли възможността някога да работи в един клуб с него.
Малко по-късно изпълнителният директор на „Левски“ Иво Тонев също пристигна за среща с Тодор Батков. Това се случи малко преди тренировката на отбора. Единственото, което Иво Тонев обяви, е, че ще говори днес от 15,00 часа и всичко, което каже, ще може да се смята за официално решение.
Така, след вчерашния ден, шефовете на „Левски“ проведоха маратонски разговори в кантората на Тодор Батков. През целия ден Тодор Батков, Иво Тонев и Георги Иванов разиграваха журналистите и привържениците на отбора и в крайна сметка отново не стигнаха до решение.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване