04/05/12 06:02
(http://radiomilena.com/)

ПГT„Алеко Константинов” гр. Поморие ще участва в проект „Нов шанс за успех”

По схема за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG051PO001/4.3-01”Ограмотяване на възрастни”, ПГ по туризъм ”Алеко Константинов” гр. Поморие ще  участва в проект „Нов шанс за успех” с 6 групи обучаеми. Целта на проекта е  ограмотяване и формиране на ключови компетентности на неграмотните и слабограмотни хора  за по- конкурентното им участие на пазара на труда. В проекта ще бъдат включени слабограмотни лица, навършили 16 години, които имат завършен начален етап на образователна степен/четвърти клас/  В групите ще бъдат включени по 10  човека.  На обучаемите ще бъдат предоставени обучителни пакети и насърчаващи материали.  Ще им бъдат издадени документи за завършен клас. Обучаемите ще получават стипендии и пътни, ако са от селата.

Срокът за подаване на документи е 10.04.2012г. на втория етаж в канцеларията Изисквани документи:  - лична карта  - документ за завършен клас. Телефон за връзка: 0596 22105, 0885137122

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване