04/09/12 09:44
(http://radiomilena.com/)

На Велика сряда Алексиев отново ще обсъжда с рибарите таксите за хелинга и пристанището в Поморие

Кметът Иван Алексиев кани рибарите на среща-разговор в заседателната зала на общината на Велика срядя /11.04.2011г./ от 16.00 часа, за да бъдат изчистени противоречията, относно таксите за рибаския хелинг и пристанището, стана ясно от откритата оперативка на администрацията в Поморие.
Ще припомним, че след като Ощински съвет гласува на сесия таксите за хелинга и пристанището в Поморие, рибарите внесоха протестна подписка в знак на несъгласие, тъй като в съседните пристанища условията са по-различни, а цените са значително по-ниски според представени от тях документи.

 

Иван Алексиев:

Забелязва се едно напрежение, изкуствено създадено, между рибарите и общинската администрация. Поради тази причина, тъй като не искам да си комуникирам с рибарите, ние винаги сме имали добра комуникация, чрез медии или чрез разни адвокати, ги каня най-официално в сряда, в 16.00 часа за среща  и да си кажем, каквото имаме да си кажем, да си изчистим противоречията. Няма да допусна при тази добра комуникация, която имаме с тях, че някой ги подвежда и да си комуникираме чрез медиите или чрез разни адвокати.Ние също имаме юристи, няма смисъл. За това пак казвам и госпожо Муржева държа и Вие да присъствате също в сряда от 16.00 часа.
Тогава ще изнесем пак какви са нашите тарифи, какви са тарифите на пристанище Созопол и пристанище Несебър, при какви условия са тези тарифи и те да си изберат какви тарифи искат и при какви условия? От там нататък всеки да си носи отговорността. Няма смисъл от такива подписки, те все пак си имат ръководство и можеше ръководството да поиска една среща с общинското ръководство и да ги уточним нещата. Явно някои искат постоянно скандали, постоянно нещо да се показва как администрацията не може да се представи, от което никой не печели, най-малко жителите на Поморие и общината.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване