04/11/12 16:02
(http://www.klassa.bg/)

VIVACOM Art Hall представя и театрални проекти

Първото театрално представление в пространството на телекома е на авторския спектакъл „Емоционални“ на режисьора Ирина Голева. На 16 април във VIVACOM Art Hall ще бъде представен авторският мултижанров театрален проект „Емоционални“ на сдружение „По действителен случай“. С това представление пространството на VIVACOM Art Hall отваря вратите си за несценичния театър като още една форма на съвременното изкуство и култура в България. „Емоционални“ ще се играе в залата на Телефонната палата и на 24 май. Наред с предстоящите изложби и събития във VIVACOM Art Hall, през есента там ще бъдат представени и още нови и интересни заглавия от алтернативната театрална сцена в България
„Емоционални“ е петият независим театрален проект на Сдружение за съвременно алтернативно изкуство и култура „По действителен случай“, които вече имат няколко награди ИКАР и участват традиционно на най-престижните театрални фестивали в страната. Авторският екип описва представлението като експедиция по пътя към центъра на чувствата и на двата пола, пътуване към потиснатите светове в човека, към дълбоко залостените негови мисли, идеи, желания. Спектакълът е собствен прочит на важните житейски ситуации, едно представление за кристално чистите човешки пориви и за неподозираните сили, които всеки един от нас притежава. Tекстът е на Огнян Голев, Михаела Начкова, Сирма Маринова, Александра Косева, Вероника Борисова и Ирина Голева. Хореограф: Ивайло Димитров, дизайнер на костюми: Вероника Борисова. Участват: Огнян Голев (актьор) и Михаела Начкова (певица).
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване