04/13/12 16:12
(http://radiomilena.com/)

Освободиха арестуваната охрана на обрания инкасо автомобил

Освободиха от ареста охранителите, които бяха задържани във връзка с грабежа на бронирания автомобил по пътя между Габрово и Севлиево. Това информира БГНЕС, цитирайки говорителят на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) – Габрово Десислава Маджарова.

Засега няма информация за точната сума, която е била превозвана в автомобила инкасо. Причината са съображенията за конфиденциалност от страна на засегнатите фирми спрямо клиентите, скоито са сключили договори. Все пак версиите варират между един и два милиона лева.

Все още не е ясно и на кого точно е обгорелият бус, допълва говорителят.

Обирът на бронираното превозно средство беше извършен в четвъртък (11 април 2012 г.), около 19:45 часа. Нападението беше извършено в района на село Петко Славейково, община Севлиево.

Според Калин Георгиев, главен секретар на МВР, е необяснимо защо бусът се е движил по второкласен път, превозвайки значителната сума. По думите му това противоречи на разпоредбите за инкасовата дейност и на вътрешните правила на фирмата. /ECON.BG/

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване