04/16/12 16:23
(http://www.klassa.bg/)

Балъков изпусна 100 хиляди евро премия

Красимир Балъков и помощникът му в „Кайзерслаутерн“ Илия Груев са изпуснали премия от 100 хиляди евро. Тези пари са били бонус, който двамата треньори щели да получат, ако бяха задържали „лаутерите“ в Бундеслигата. Три кръга преди края на сезона бившият германски шампион от 1998 година е твърдо на последно място с 20 точки и има само теоретичен шанс да играе бараж за оставане в елита. Щастливата развръзка минава през три поредни победи - срещу „Херта“, „Борусия“ (Дортмунд) и „Хановер“, и благоприятно развитие в резултатите на останалите конкуренти.
След идването на Балъков „Кайзерслаутерн“ регистрира пет последователни загуби, като българинът с нищо не успя да помогне на затъналия отбор. Бившият тим на Мариан Христов няма победа в Бундеслигата в 21 мача, за последно спечели срещу „Фрайбург“ на 22 октомври 2011 година. Ръководството на „Кайзерслаутерн“ назначи Балъков на мястото на Марко Курц и се надяваше да се стигне до спасение, но промяната не доведе до нищо добро и отборът почти сигурно от есента ще играе във Втора Бундеслига.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване