04/16/12 09:18
(http://radiomilena.com/)

Самозапалил се автобус край Карнобат

Автобус се самозапали в движение, съобщават от полицията. На 13.04.т.г. около 15.37 ч. в Районно управление «Полиция» – Сунгурларе е получено съобщение за горящ автобус между Карнобат и с. Вълчин.

Установено е, че инцидента е възникнал в «Исузу Тюркоаз», с великотърновска регистрация, собственост на фирма «Омуртаг транс», управляван от 31-годишния М.М. Пожарът е възникнал по време на движение, като водачът спрял на 20 м. преди ж.п. прелез, намиращ се между селата Вълчин и Мъдрино. М.М. успял да изведе всичките 32 пътници без да пострадат, като до идването на противопожарния автомобил и четиримата огнеборци, автобусът изгорял изцяло.

Според водача, огънят възникнал от двигателя и в купето на автобуса започнал да влиза пушек и мирис на фреон от климатика. Той извел пътниците, но не успял да спаси документите, свързани с превоза /изгорели са напълно свидетелство за регистрация на МПС, полицата «Гражданска отговорност», знака за периодичен годишен технически преглед и други документи/.

Собственикът на автобуса – Ф.Х., 48-годишен от Омуртаг предприел мерки за извозване на пътниците. По данни на Ф.Х., автобусът е преминал годишен технически преглед на 12.03.т.г. в Свищов. Останките от автобуса са оставени на съхранение в Районно управление «Полиция» – Сунгурларе. По случая е образувано досъдебно производство.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване