04/17/12 18:19
(http://www.klassa.bg/)

"Черноморец" ще спасява сезона на "Герена", "сините" са фаворити

Отборът на Димитър Димитров - Херо нямат друга алтернатива освен победата срещу „Левски“ на „Герена“, ако иска да си осигурят място в евротурнирите. Днешният двубой се явява директен сблъсък за третото място, даващо право на участие в Лига Европа. "Акулите" имат четири точки преднина пред "сините", които от четири мача насам са завоювали едва една точка и са вкарали само един гол.
Именно с парите, които ще спечелят при евентуално класиране в евротурнирите, "акулите" ще чистят дълга си към скъпите футболисти, които доведе на „Лазур“ бившият наставник Красимир Балъков. Освен това няколко от основните играчи на тима ще бъдат продадени, за които има интерес от родни и чуждестранни клубове. Именно от тях се очакват да влязат в клубната каса прилични пари, с които клубът да си гарантира съществуването през другия сезон.
От своя страна ръководството на „Левски“ е обявило на футболистите си, че очаква седем поредни победи до края и гарантирано място в Лига Европа. „Сините“ са считани за фаворит в дербито на „А” група срещу „Черноморец”. Спонсорът на родното първенство “bet-at-home.com” даде коефициент 2,00 за „сините”. Ставката за „акулите” е 3,30, а хиксът се котира с 3,10. Лидерите ЦСКА също са фаворити в столичното дерби със „Славия”, което ще се играе в четвъртък. Коефициентът за „червените” е 1,70, докато успехът на символичните домакини от „Овча купел“ е оценен с 4,50. Ставката за хикс е 3,20. Кандидатът за титлата „Лудогорец“ от своя страна ще търси задължителен успех срещу „Миньор“ на негостоприемния терен в Перник.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване