04/19/12 18:25
(http://www.klassa.bg/)

Анди Мъри и Томаш Бердих ще спорят за място на 1/2-финал в Монте Карло

Четвъртият най-добър тенисист в света в момента – Анди Мъри, се класира за 1/4-финалите на турнира от сериите „Мастърс“ в Монте Карло с общ награден фонд от 2,7 милиона долара, след като съперникът му в третия кръг Жулиен Бенето се отказа заради контузия в глезена при резултат 6:5 в полза на шотландеца.
Анди Мъри срещна доста трудности по време на първия сет, тъй като неговият съперник играеше доста агресивно и на предела на възможностите си. При едно от разиграванията обаче, докато Жулиен Бенето се опитваше да достигне топка до основната линия, той стъпи накриво и при падането нарани освен глезена, и дясната си китка. Той получи медицинска помощ и продължи двубоя, но скоро след това се отказа.
Следващият опонент на Анди Мъри ще бъде поставеният под номер шест в основната схема на надпреварата Томаш Бердих, който успя да обърне Кей Нишикори, след като загуби първия сет и стигна до крайния успех с 2:6, 6:2, 6:4. Японецът загуби само две точки от своя сервис в първата част и стигна до два пробива, но след това Томаш Бердих показа по-добра игра и спечели двубоя.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване