04/19/12 18:58
(http://www.klassa.bg/)

Дегустират повече от 100 вина от 20 световни изби

Повече от 100 вина от 20 световни изби в седем държави ще се дегустират по време на Winebox portfolio tasting, което започна вчера. Вината ще бъдат представени от собственици, производители, търговски представители на избите или български винени специалисти.
Сред големите световноизвестни имена от винения бранш са винарни от Франция, Италия, Испания, Чили, Аржентина, Нова Зеландия, Австралия, съобщиха от организаторите. Участие вземат френските Chateau Minuty, Сhampagne Taittinger, Bouchard Pere et Fils, Georges Duboeuf, Delas Freres. От Испания се представят Juve y Camps, Bodegas Emilio Moro
и Bodegas Elias Mora, а от Чили - Vina Errazuriz, Vina Sena, Vinedo Chadwick. Аржентина участва само с Trapiche, а Австралия с M. Chapoutier.
Освен че показват най-добрата си селекция от вина, от Winebox са подготвили и съпътстваща програма Winebox school сorner. Тя се състои от различни теми, които ще бъдат водени от винени специалисти, уайнмейкъри, сомелиери и главни готвачи. Темите са с любителска насоченост и ще бъдат придружени с дегустация.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване