04/19/12 16:30
(http://www.klassa.bg/)

„Денят започва… в неделя” с Георги Любенов

„Денят започва… в неделя” е най-новото предаване на БНТ1 с водещ Георги Любенов, научи „Класа“. Зрителите ще видят Жоро в различно професионално амплоа, като той ще продължи да води емисиите „По света и у нас”. Новото предаване ще се излъчва на живо от 9 до 11 ч и е логично „уикенд” продължение на делничния сутрешен блок на БНТ1 „Денят започва”.
„Предаването е тип „инфотеймънт” – информация и забавление. Темите ще са съобразени с очакванията на аудиторията през почивния ден. „Денят започва... в неделя“ ще бъде актуално като тематика, съвременно като внушение, динамично като форма и конструкция”, коментира Георги Любенов.
В предаването ще има новини в 9:30 ч и 10:30 ч, а в екипа са ангажирани репортерите на „По света и у нас”: Екатерина Анева, Цвета Младенова, Карина Караньотова и Росен Цветков. Те ще правят преки включвания от различни места в столицата и страната. Журналистът Никола Стойнов ще води спортна рубрика, а криминалните журналисти на БНТ ще правят актуални разследвания и ще следят за нарушения.
В първия брой, тази неделя, зрителите ще видят разследването на Екатерина Анева за полицейски правомощия в Синята зона на София. След няколко години отсъствие от тв ефира ексклузивен гост ще бъде Нина Николина. Тя ще разкаже как живя в Сингапур и защо се върна в България. Има ли бум на левкемията заради Чернобил - разговор с доц. Георги Михайлов от Националната болница по хематология. Специален гост е д-р Михаил Илиев, лекар на националния отбор по футбол. Коко Стойнов търси отговор на въпроса от какво боледуват спортистите.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване