04/19/12 18:38
(http://www.klassa.bg/)

Ди Матео: Не сме фаворити срещу "Барса", знаем какво ни очаква на "Камп Ноу"

Мениджърът на „Челси“ Роберто ди Матео бе изключително радостен от победата с 1:0 срещу „Барселона“ в първия полуфинален мач от Шампионската лига. Неговият тим с отлично представяне в защита взе добра преднина преди реванша следващия вторник. Англичаните поведоха в продължението на първата част с гола на Дидие Дрогба, а през второто съумяха да съхранят преднината си срещу настоящия носител на отличието. Без нито един удар към вратата на съперника през второто полувреме, с доста усилия в отбора и с късмет, воденият от Роберто ди Матео състав спечели победа, която прави реванша на „Камп Ноу“ доста любопитен.
"Успяхме да победим, защото добре бяхме проучили противника. Гледах „Барселона“ срещу „Милан“ и срещу „Реал“ (Мадрид). Днес те играха по същия начин. Стилът им е уникален, а играчите - извънредно качествени", заяви Ди Матео на пресконференцията след мача. За мача-реванш, който е на 24 април в Барселона, Ди Матео каза: "Въпреки чистата победа не сме фаворити. Всички знаем какво ни очаква на "Камп Ноу". Ще бъде много, много трудно, но се надявам да отбележим поне един гол и там. Трябва да дадем най-доброто от себе си, ако искаме да се класираме за финала на Шампионската лига". Хосеп Гуардиола от своя страна смята, че на реванша “Барселона“ ще има далеч повече положения и при максимална концентрация ще отстрани своя съперник. Настоящият шампион ще разчита на силното си представяне на "Камп Ноу" през сезона. От 30 мача във всички турнири "Барселона" има 27 победи и три равенства при голова разлика 104:16.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване