04/20/12 18:01
(http://www.klassa.bg/)

В ЦСКА се признава само титлата, купите и суперкупите никой не ги брои

Отборът на ЦСКА записа нова победа по пътя си към титлата в българския шампионат. Този път „червените“ надиграха с минималното 1:0 тима на „Славия“, като единственото попадение беше дело на младата надежда Станислав Костов. По този начин, ЦСКА запази аванса си от 6 точки на върха в класирането пред втория „Лудогорец“.
След срещата със „Славия“ наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е доволен от спечелените три точки. Треньорът на „червените“ се изказа доста ласкаво за младите футболисти в отбора, но и не пропусна да критикува поведението на клубното ръководство на „Миньор“ (Перник) за решението му да играе с юношите си срещу „Лудогорец“. „Най-много съм доволен от спечелените три точки, които са напълно заслужени. Радвам се за младите момчета и юношите, които се развиват добре. С всеки изминал двубой те започват да носят повече отговорност. Колкото до поведението на „Миньор“ (Перник), мога да кажа, че то е скандално. Трябва да се вземат мерки. Представяте ли си какво ще се случи с този отбор и неговите ръководители, ако участваха примерно в първенството на Германия", заяви Стойчо Младенов. Опитният специалист добави, че в ЦСКА се признават само титлата и успехите в евротурнирите, докато Купите и Суперкупите никой не ги брои.
В същото време президентът на БФС Борислав Михайлов също разкритикува постъпката на „Миньор“ (Перник) за решението на клуба да излезе с юношите си при домакинството на „Лудогорец“ в срещата от 24-тия кръг на „А“ група в знак на протест срещу решенията на БФС, но обяви, че няма методи, по които да санкционира „чуковете“. Не така обаче мислят редица родни клубове. В момента се сондират мнения и почти сигурно клубовете ще изпратят жалба до БФС с искане за налагане на строги санкции на „Миньор“ (Перник), които включват отнемане на точки, глоба от порядъка на над 15 000 лева и дори изваждане на „Миньор“ от „А“ група.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване